Cămin sau chirie? Vecini noi, prieteni vechi sau colegi? Cum ar fi să le ai pe toate, fără riscuri și fără alergătură?

Campusurile studențești private Arcca sunt o opțiune sigură și deșteaptă, unde ai parte și de confort, dar și de prieteni sau de colegi din facultatea ta. Ca să rămâi în avantaj, tarifele de cazare rămân fixe tot anul și, foarte important, includ întreținerea, utilitățile și internetul.

Totul este pregătit pentru tine: camere mobilate modern, cu baie proprie și cuptor cu microunde, acces la bucătării utilate complet, săli de lectură, spălătorie-uscătorie, teren de sport sau cafeteria, plus parcare gratuită. Practic, îți iei bagajul, laptopul și cărțile și… gata, ești mutat la București. Fără să te mai chinui cu mutatul de mobilă sau frigider, cu reparațiile sau cu proprietarii cu toane.

Arcca Vitan Village sau Arcca Pajura Garden oferă 2.500 de locuri de cazare în cele mai bune condiții și sunt alegerea multor studenți de la ASE. Majoritatea colegilor de campus vin din Prahova, Dâmbovița, Galați, Buzău, Brăila, Argeș, Bacău, Constanța, Vrancea și Ialomița. Poți vedea ce i-a convins într-un tur video 360°!

Până pe 15 septembrie, poți să profiți de reducerea de 50 de euro pentru cazare în anul universitar 2017-2018. Vizitează și rezervă-ți acum o cameră în campusurile studențești private Arcca Vitan Village sau Arcca Pajura Garden. Dacă vrei să vizitezi campusul de la distanță, poți suna pe WhatsApp pentru un apel video la 0740827222.

Știm că ești pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru facultate. Ia-ți grija de la cazare și bucură-te de începutul de an în primul rând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.