Candidaturile pentru fiecare consiliu pot fi vizualizate în următorul tabel:

Biroul Electoral Central al Studenților Academiei de Studii Economice din București a validat următoarele candidaturi ce pot fi consultate în secțiunea de mai sus.
Următoarele candidaturi nu au fost validate:
– Necșescu Maria – Nu respectă Art. 9, alin. (3) din ”METODOLOGIA PRIVIND ALEGEREA REPREZENTANȚILOR STUDENȚILOR ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI ÎN STRUCTURILE CONSULTATIVE, DELIBERATIVE ȘI EXECUTIVE” în ceea ce privește numărul minim de susținători.


– Ivan Florina Cătălina – Nu respectă Art. 9, alin. (3) din ”METODOLOGIA PRIVIND ALEGEREA REPREZENTANȚILOR STUDENȚILOR ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI ÎN STRUCTURILE CONSULTATIVE, DELIBERATIVE ȘI EXECUTIVE” în ceea ce privește numărul minim de susținători.


– Curteanu Diana Nicoleta – Nu respectă Art. 9, alin. (3) din ”METODOLOGIA PRIVIND ALEGEREA REPREZENTANȚILOR STUDENȚILOR ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI ÎN STRUCTURILE CONSULTATIVE, DELIBERATIVE ȘI EXECUTIVE” în ceea ce privește numărul minim de susținători.


– Olaru Georgiana – Nu respectă Art. 9, alin. (3) din ”METODOLOGIA PRIVIND ALEGEREA REPREZENTANȚILOR STUDENȚILOR ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI ÎN STRUCTURILE CONSULTATIVE, DELIBERATIVE ȘI EXECUTIVE” în ceea ce privește numărul minim de susținători.


– Didu Iulia Alexandra – Nu respectă Art. 9, alin. (3) din ”METODOLOGIA PRIVIND ALEGEREA REPREZENTANȚILOR STUDENȚILOR ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI ÎN STRUCTURILE CONSULTATIVE, DELIBERATIVE ȘI EXECUTIVE” în ceea ce privește numărul minim de susținători.


– Brînzoi Iulian – Nu respectă Art. 9, alin. (3) din ”METODOLOGIA PRIVIND ALEGEREA REPREZENTANȚILOR STUDENȚILOR ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI ÎN STRUCTURILE CONSULTATIVE, DELIBERATIVE ȘI EXECUTIVE” în ceea ce privește numărul minim de susținători.


– Deaconu Mădălina Elena – Nu respectă Art. 9, alin. (3) din ”METODOLOGIA PRIVIND ALEGEREA REPREZENTANȚILOR STUDENȚILOR ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI ÎN STRUCTURILE CONSULTATIVE, DELIBERATIVE ȘI EXECUTIVE” în ceea ce privește numărul minim de susținători.


– Crețu Lucica – dosar incomplet
– Barna Laura Lavinia – Nu respectă Art. 13, alin. (2) din ”METODOLOGIA PRIVIND ALEGEREA REPREZENTANȚILOR STUDENȚILOR ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI ÎN STRUCTURILE CONSULTATIVE, DELIBERATIVE ȘI EXECUTIVE” în ceea ce privește numărul minim de susținători din anul de studiu al ciclului în care este înmatriculat.

Alegerile pentru studenții reprezentanți în Consiliile Facultăților și Consiliul pentru Studii Universitare de Doctorat se vor desășura în data de 2 decembrie 2021, intervalul orar 10:00 – 20:00 pe platforma webstudent.ase.ro.

Author