Istoric

Uniunea Studenţilor Academiei de Studii Economice din Bucureşti (USASE) este organizaţia studenţească ce reprezintă interesele comune ale tuturor studenţilor, de la nivelul diverselor formaţii, programe sau cicluri de studiu ale Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi se implică în dezvoltarea lor personală şi profesională.

Printre valorile USASE se regăsesc spiritul de iniţiativă, implicarea activă, voluntariatul, creativitatea, comunicarea, entuziasmul, devotamentul, solidaritatea, integritatea, profesionalismul şi pasiunea.

Considerăm că cel mai de preţ bun al Uniunii este capitalul uman şi de aceea te încurajăm să contribui la dezvoltarea comunităţii din care facem cu toţii parte, prin intermediul ideilor şi spiritului inovativ! Aşteptăm ideile şi propunerile tale la office@us.ase.ro.

În plus, ai posibilitatea de a deveni voluntar în cadrul USASE – poate una dintre cele mai frumoase activităţi pe care le poţi avea în timpul studenţiei. Să faci acest lucru într-o echipă dinamică şi unită este de senzaţie!