1. MECIURI DEMONSTRATIVE

Cu ocazia aniversării a 103 ani de existență a Academiei de Studii Economice din București, USASE a organizat o serie de meciuri demonstrative la care au participat 3 echipe: echipa profesorilor din ASE, echipa artiștilor și echipa Federației Române de Fotbal, condusă de pe margine de fostul selecționer, Anghel Iordănescu.

  1. TENIS DE MASĂ

În anul universitar 2015-2016 a fost organizată Cupa Economistului la ping-pong, la care studenţii s-au înscris, fie pentru jocul la simplu, fie pentru cel la dublu. Regulile jocului sunt următoarele: un set este câştigat de primul jucător sau prima pereche care obține 11 puncte, iar un meci reprezintă cel mai bun dintr-un număr impar de seturi.

  1. TENIS – ASE OPEN TENNIS

Pentru cei pasionaţi de sportul alb, USASE a creat o competiţie desfăşurată sub forma unei Cupe Davis.

  1. HANDBAL

În cadrul universităţii noastre există două echipe, una de băieţi şi una de fete, formate din studenţi din ciclu licenţă, dar şi din cel de masterat şi care se antrenează săptămânal. Cele două echipe participă în fiecare an la „Campionatul de handbal universitar”, unde obţin rezultate frumoase an de an.

  1. PROIECȚII MECIURI

Dacă eşti, însă, adeptul urmăririi la TV a competiţiilor sportive, atunci proiecțiile meciurilor pe peretele clădirii căminului A6 al complexului Belvedere reprezintă ocazia potrivită de a face acest lucru alături de colegii tăi de cameră, grupă, facultate.