yes-logo-retina

Proiectul presupune adunarea unor numeroși antreprenori care s-au făcut remarcați în mediul de business. Pe parcursul celor 3 etape ale evenimentului, participanții se vor afla față în față cu povești de succes, cele mai importante secrete care necesită a fi cunoscute pentru inițierea unui start-up, oferindu-li-se inclusiv șansa de a obține finanțare pentru ideile de afaceri.   

Misiune:                                                                                                      

Suntem motivați prin dorința de a susține ideile cu potențial de transformare într-un start-up și de a încuraja inițiativa antreprenorială  prin facilitarea accesului tinerilor la un program de mentorat și training în domeniu.                                     

Viziune:                                                            

Ne dorim să contribuim activ la dezvoltarea viitoarei generații de antreprenori încă de pe băncile facultății și să devenim cel mai cunoscut proiect de antreprenoriat din rândul tinerilor.                                                                                

Obiective:                                               

Identificarea problemelor cu care tinerii se confruntă în dezvoltarea unei afaceri, cultivarea spiritului antreprenorial pentru un număr de 150 de studenți, încurajarea acestora pentru a face primul pas către mediul privat, susținerea progresului printr-un program de mentorat și fixarea tuturor noțiunilor desprinse printr-o competiție finală de prezentare a ideilor de afaceri.